Acidul hialuronic este o substanță hidratantă naturală, găsită în piele. Se regăsește în așa-numitele compartimente dermice împreună cu colagen, elastină și grăsime. Pe măsură ce îmbătrânim, începem să pierdem acid hialuronic, ceea ce duce la alterarea structurii pielii și pierderea volumului feței. Pielea capătă un aspect flasc, ridat, șters al feței.

Fillerele dermale injectabile sunt folosite pentru a corecta schimbările de mai sus în diverse zone ale feței precum liniile de râs, redând aspectul tineresc. Pot fi, de asemenea, folosite și de persoanele tinere pentru a îmbunătăți unele zone ale feței, cum ar fi buzele și obrajii. Există și creme cu acid hialuronic dar efectul lor este doar de hidratare, acidul hialuronic nu poate patrunde astfel în profunzimea pielii.

3 varste

Care sunt zonele tratate în mod obișnuit cu substanțele de umplere dermală?

Liniile de zâmbet / râs - acestea sunt linii în jurul nasului, cunoscute și ca șanțurile nazolabiale. Pierderea acidului hialuronic și a colagenului și elastinei în această zonă, cu trecerea timpului, duce la aceste pliuri adânci și la un aspect mai în vârstă. Injectările cu acid hialuronic reduc în mod eficient aspectul acestor pliuri și oferă un aspect mai natural, nereducând în niciun mod expresivitatea. Formulele moderne de acid hialuronic sunt natural recunoscute de organism, integrându-se complet în țesuturile injectate,îmbunătățind vizibil zona.

Liniile de marionetă – sunt liniile de la colțurile gurii în jos spre barbă. Aceste linii sunt corectate de obicei împreună cu pliurile nazolabiale de mai sus.

Buze - fillerele dermice sunt folosite pentru a oferi buzelor o mai mare definire și mai multă naturalețe. Sunt formule create special pentru buze, tocmai pentru a recrea aspectul natural, pierdut odata cu trecerea anilor. Se mai folosesc și pentru persoanele ce au buzele puțin asimetrice sau prea subțiri.Mai multe informații

Pe măsură ce îmbătrânim, obrajii încep să se lase din cauza pierderii grăsimilor, a colagenului/elastinei și a acidului hialuronic. Injectarea de acid hialuronic restabilește tinerețea obrajilor și vă oferă acei pomeți din tinerețe.

Cearcănele - pentru unele persoane injectările de acid hialuronic în cearcăne au un efect puternic de întinerire, ștergând cercurile întunecate din jurul ochilor și creând astfel o privire luminoasă, odihnită.Mai multe informații

Ce altceva ar trebui să știți despre injectările cu acid hialuronic ?

După 24 de ore, vă puteți relua activitatea normală. Efectele secundare sunt minore și, în general, durează între 2 și 4 săptămâni. Reacțiile adverse frecvente includ reacții temporare la locul tratamentului, cum ar fi sensibilitatea la locul injectarii, umflături, dureri ușoare, roșeață, vânătăi și mâncărime, efecte care pot fi diminuate mult dacă respectați indicațiile medicului dermatolog înainte și după injectare.

Durata de viață a fillerului (timpul în care el este metabolizat de către corpul nostru) este între 6-12 luni.

Cât costă ?

Primul pas e programarea la o consultație dermatoestetică pentru a vedea câți mililitri sunt necesari pentru dumneavoastră, iar prețul este stabilit pentru un mililitru de acid hialuronic injectat.

SUS